Game-Class

Bouw je eigen game-based learning app

Wil je zelf aan de slag met gamification of game-based learning maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je ervaren hoe je droge leerstof omzet in een gave, effectieve en educatieve game? Schrijf je dan in voor onze Game Class en leer alles over gamification, game-based learning en ontwikkel jouw eigen app!

Programma

Onze Game Class bestaat uit drie delen: 


25 mei 12:30-17:00  

Live workshop: Introductie game-based learning en start met het bouwen van je eigen app: 


In deze workshop krijg je een korte introductie over gamification en game-based learning van onze specialist op dit vakgebied: Marcel Mens. Vervolgens ga je zelf aan de slag en zet je jouw eigen leeromgeving op in een app en maak je een eigen campagne aan. 

Tijdens de sessie analyseren we je doelgroep en bepalen we passende game-play. We scherpen leerdoelen aan en vertalen deze naar game-design. Tevens maak je een start met het opbouwen van je eerste Game-based learning campagne, deze kun je de komende weken zelf fine-tunen en testen bij je eigen collega’s.

Eind mei, begin juni

Persoonlijke online sessie: LearnStrike design en ontwikkeling

Ben je gestart met het vullen van je app maar wil je kijken wat je er nog meer mee kan doen? Bijvoorbeeld hoe collega’s elkaar kunnen uitdagen voor battles of hoe je jouw dashboard kan aanpassen en nog beter kan inrichten in de stijl van jouw organisatie? Tijdens een persoonlijke online sessie helpt jouw game-consultant je bij het optimaliseren van je game campagne en het geschikt maken van je eigen LearnStrike omgeving voor een test-run binnen jouw organisatie. 

15 juni 12:30-17:00
Live bijeenkomst: eindpresentaties en unieke game

In deze sessie kom je naar Haarlem en presenteer je jouw app en eerste test ervaringen binnen het team. Feedback en ervaringen van je mede cursisten en je game-consultant helpen je om je app design verder aan te scherpen. Indien gewenst kun je het testen van game-based learning nog even doorzetten.

De Game-Class is bedoeld voor L&D specialisten en andere professionals die overwegen om game-based learning in te zetten binnen hun eigen organisatie maar graag eerst de kansen en valkuilen van gamification willen begrijpen en willen toetsen hoe hun doelgroep op game-based learning reageert. 

Schrijf je in!

De kosten voor deelname bedragen € 275,- p.p.
Let op het aantal plaatsen is beperkt (vol=vol).