Over 4Growth

Serious Game Publishers, omdat spel de sleutel is naar groei

Ondanks ons korte bestaan hebben wij bij elkaar opgeteld inmiddels 64 jaar ervaring met serious gaming, gamification en game-based learning!

LearnStrike by 4Growth

4Growth bestaat uit een team van ervaren specialisten op het gebied van gamification, serious gaming en game-based learning. Wij geloven dat je als mens meer kan dan dat je zelf denkt. En wij geloven ook dat spel dé sleutel is voor persoonlijke groei. 

Wij werken samen met de beste kennispartners en schrijvers om veel voorkomende vragen en uitdagingen van organisaties en bedrijven te tackelen. Onze focusgebieden zijn: leiderschap, persoonlijke groei, digitale veiligheid en klantgericht werken. Ons doel is om onze kennis over gamification, serious gaming, en game-based learning toegankelijk te maken voor iedereen. Om spelenderwijs groei te ondersteunen en zo mensen, organisaties én de maatschappij te versterken…Daarom hebben wij 4Growth opgericht.

Better you, Better bussines
Better Society, Better world

Play for better

4Growth is opgericht in de zomer van 2021 door Marcel Mens, gedurende 2003 – 2020 directeur/eigenaar van AtHand Serious Gaming. Een jaar later sloot Frank den Uijl aan als partner en chief development en nam 4Growth het game-based learning bedrijf InThere over. Inmiddels bestaat ons team uit ervaren game-designers, developers, implementatiemanagers, copy writers en game-managers. Wie je ook spreekt uit ons team, allemaal hebben we een passie voor game-based learning en gamification en allemaal proberen we dagelijks onszelf en onze klanten weer naar hoger niveau te tillen. 

Marcel Mens - strategy director & founder

Met 4Growth koppelt Marcel gamification technologie aan de beste kennisexperts en trainers. Zo helpt hij mensen en organisaties boven zichzelf uit te stijgen. "Van alle middelen die moeten leiden tot gedragsverandering is het inzetten van spelmechanismen veruit het meest effectief."

Gedrag beïnvloeden is de rode draad door zijn professionele leven. Marcel is opgeleid als gymleraar, ging daarna het bedrijfsleven in als marketeer voor grote internationale telecombedrijven, later werd hij eindverantwoordelijk voor het door hem opgerichte activatiebureau AtHand en AtHand Serious Gaming. Op basis van zijn methodiek en onder zijn leiding heeft AtHand het platform ACE! ontwikkeld, een platform waarmee snel en kostenefficiënt gamification trajecten kunnen worden ingericht. Na een succesvolle uitrol in twaalf landen was Marcel toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is nu de oprichter en director van 4Growth.com.

Naast zijn werk voor 4Growth schrijft en doceert Marcel regelmatig over gamification, leiderschap en strategie. Ook is hij voorzitter van de Expertgroep Leiderschap van de Klantenservice Federatie.

Marcel is bekroond met de NL E-learning Award, de Dutch Game Award en de SAN-Accent.

Favoriete games:

  • Digitaal: Among Us, Red Dead Redemption
  • Bordspel: Kolonisten van Catan en Hartenjagen (zonder bord)
  • Veld: Klimmen en Voetbal

Waar wij goed in zijn!

Spelenderwijs naar een betere wereld

Gamification is spelenderwijs gedrag veranderen, betrokkenheid creëren en kennis overdragen. Spel is van grote betekenis, voor ons allemaal. Spel verbindt en daagt ons uit. Het combineert resultaat met plezier en brengt ons, spelenderwijs, naar een nieuw leerniveau. In een emotioneel veilige omgeving blijkt spel de meest effectieve manier van leren, van nieuwe vaardigheden ontwikkelen en samen veranderen. 

'Better you, better business, better society, better world'

Wij koppelen slimme technologie aan ervaren coaches en trainers. Daarnaast zetten we inzichten uit de psychologie en aanverwante wetenschappen om in praktisch toepasbare tips. We maken businessdoelstellingen tastbaar met motiverende tools en mechanismen. En door organisaties te helpen hun unieke kennis en ervaring ook voor maatschappelijke doelen in te zetten.

Kom je bij ons langs?